maandag 30 december 2013

NailArt: Kerst en Oud en Nieuw

Hallo allemaal!

Allereerst: een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toegewenst! Laat ik daar maar mee beginnen! Om de feestdagen stijlvol in te gaan heb ik voor jullie een last-minute nailart opgezocht! Check deze site!

Klik verder voor uitleg hoe je hem moet maken!


NailArt: Bowling Nails

Halloo iedereen!
In deze vakantie ging ik bowlen. En ik vond het wel een leuk idee om mijn nagels helemaal in "bowling style" te doen. Ik heb er foto tutorial van gemaakt. Kijken jullie mee?

vrijdag 20 december 2013

Video - Christmasnails 2013

Hoooi allemaal! Onze allereerste video staat online!!!
We hebben wat ideetjes bedacht voor kerst. Klik verder voor de video.
Heel veel plezier bij het kijken en vergeet niet om een reactie achter te laten!

maandag 16 december 2013

Onzekerheid

Hallo.

Vandaag had ik opeens zin om te typen. Ik las ergens iets over onzekerheid met je gewicht, maar er is zoveel meer waar je onzeker over kunt zijn. Daarom hier een blogpost daarover. Dit kan best wel serieus en heftig zijn, maar ik hoop dat de mensen die dit lezen en onzeker zijn veel zekerder worden. Je bent meer waard dan je denkt!

maandag 21 oktober 2013

Leren, leren en nog eens leren


Hallo iedereen! Ten eerste, sorry dat we al heel lang niets hebben gepost! We hadden geen tijd :( Heel erg sorry sorry sorry! Ten tweede, we kunnen de komende twee weken ook niet echt veel posten, omdat we een toetsweek krijgen. Ja, een toetsweek. We moeten dus volop leren de komende twee weken. Daarnaast hebben we ook nog school en huiswerk en dat gaat natuurlijk voor.
Dat even aan de andere kant, vandaag wil ik jullie een aantal tips geven om je goed voor te bereiden op een toetsweek en om zo hoog mogelijke cijfers te halen! Ik weet dat velen van jullie dat lastig vinden, dus daarom een paar handige tips die ik heel fijn vind en die ook nog eens heel goed werken bij mij!

zondag 18 augustus 2013

Tips voor een goede vriendschap.



Hallo allemaal! Vandaag willen wij jullie een paar tips geven om een vriendschap goed te houden. Klik snel verder voor de tips en ons verhaal!

zondag 30 juni 2013

Vakantie!

Hallo beauties!!

Wegens vakantie zullen Sofie en ik waarschijnlijk de komende (minimaal) 2 weken niets posten. Ik vond het ook weer niet zo fijn om het niet even te laten weten, dan weten jullie alvast waarom het is!

We wensen jullie een hele fijne vakantie, en hopen snel weer blogposts te maken!


Xoxoxo, Sofie en Hilal


zondag 23 juni 2013

Verjaardagslook!

Hallo dames!
Gisteren was ik jarig! Jeeej eindelijk 16! Maar oké, daar gaat het nu niet om. Gisteren had ik toevallig ook nog eens een schoolfeest, dus moest er een mooie look gemaakt worden. Kijken jullie mee?













zaterdag 22 juni 2013

Nail art: French manicure, bruiloft editie


Haaaii dames!

Ik heb weer een nagellak tutorial voor jullie! Deze keer is het een french manicure met een soort boompje.
Kijken jullie mee hoe ik hem gemaakt heb?

woensdag 19 juni 2013

Nail Art: mislukte zonsondergang

Haaai meiden!

Vandaag wil ik jullie een nailart tutorial laten zien! Daarvoor had ik een heel mooi idee, namelijk een zonsondergang! Toen ik ermee bezig ging, bleek dat nog niet zo gemakkelijk te zijn als dat het lijkt...

dinsdag 11 juni 2013

Eyeliner 'till the end!

Hallo dames!

Vandaag heb ik de eerste oogtutorial voor jullie! Waaaa we zijn zo blij! Maar laten we weer verder gaan met waar we mee bezig waren. Vandaag ga ik stap voor stap laten zien hoe ik een dikke lijn met mijn eyeliner pen ga trekken (met natuurlijk wat oogschaduw eronder, anders heb je zo'n kaal oogje). Nou moet ik zeggen dat ik nog niet echt goed ben met zo'n wing, dus neem mij daar niet kwalijk voor. Ik ben meer van het subtiele, maar ach, oefening baart kunst! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!


vrijdag 31 mei 2013

lovelifewithhilalandsofie.blogspot.nl officieel geopend!


Halloo!
 
Vanaf nu is onze blog officieel geopend! Whaaaa! We zijn echt zo blij!
Wij hadden dit al heel lang in gedachte, en nu is het dan ook echt begonnen! Vanaf vandaag kunnen jullie elke week minstens twee blogposts verwachten. We doen het expres niet zoveel, omdat we dan bang zijn dat we het niet halen. We willen niet onze belofte breken tegenover jullie! We hopen in de toekomst steeds vaker een blogpost te schrijven en ideeën zijn natuurlijk altijd welkom!

Heel veel lees- en kijkplezier!

 
Xoxoxo Sofie en Hilal.