zondag 30 juni 2013

Vakantie!

Hallo beauties!!

Wegens vakantie zullen Sofie en ik waarschijnlijk de komende (minimaal) 2 weken niets posten. Ik vond het ook weer niet zo fijn om het niet even te laten weten, dan weten jullie alvast waarom het is!

We wensen jullie een hele fijne vakantie, en hopen snel weer blogposts te maken!


Xoxoxo, Sofie en Hilal


zondag 23 juni 2013

Verjaardagslook!

Hallo dames!
Gisteren was ik jarig! Jeeej eindelijk 16! Maar oké, daar gaat het nu niet om. Gisteren had ik toevallig ook nog eens een schoolfeest, dus moest er een mooie look gemaakt worden. Kijken jullie mee?













zaterdag 22 juni 2013

Nail art: French manicure, bruiloft editie


Haaaii dames!

Ik heb weer een nagellak tutorial voor jullie! Deze keer is het een french manicure met een soort boompje.
Kijken jullie mee hoe ik hem gemaakt heb?

woensdag 19 juni 2013

Nail Art: mislukte zonsondergang

Haaai meiden!

Vandaag wil ik jullie een nailart tutorial laten zien! Daarvoor had ik een heel mooi idee, namelijk een zonsondergang! Toen ik ermee bezig ging, bleek dat nog niet zo gemakkelijk te zijn als dat het lijkt...

dinsdag 11 juni 2013

Eyeliner 'till the end!

Hallo dames!

Vandaag heb ik de eerste oogtutorial voor jullie! Waaaa we zijn zo blij! Maar laten we weer verder gaan met waar we mee bezig waren. Vandaag ga ik stap voor stap laten zien hoe ik een dikke lijn met mijn eyeliner pen ga trekken (met natuurlijk wat oogschaduw eronder, anders heb je zo'n kaal oogje). Nou moet ik zeggen dat ik nog niet echt goed ben met zo'n wing, dus neem mij daar niet kwalijk voor. Ik ben meer van het subtiele, maar ach, oefening baart kunst! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!